Pian pikkunakit pääsevät muuttamaan omiin koteihinsa. 9 pikkuriiviön kaitseminen alkaakin tuntua jo työltä. Menoa ja meininkiä riittää ja ryhmärämä keksii joka päivä uusia tempauksia miten talonväkeä pitää liikkeessä. Aamuherätyksetkin on siirtyneet 6.00 puoli viiteen, täällähän ei nukuta! Ruokaa ne saavat 4x päivässä, turvotettua nappulaa, jauhelihaa ja piimää. Kaikki ovatkin kasvaneet kovasti, painoa taitaa olla kaikilla lähemmäs 3 kg. Pitko ei edelleenkään ole tehnyt liikkeitä vierottamiseen, pennut tissittelevät useita kertoja päivässä, toivottavasti lähde ehtyy jonain päivänä.

Vanhat rouvat onneksi osallistuvat innolla pentujen hoitoon ja leikitykseen, jää aikaa enmmän keskittyä lattioiden moppaukseen. Malla on osoittautunut kyllä hienoksi lapsenlikaksi. Sillä rittää hermot yllättävän pitkälle, se ei hermostu vaikka riiviöt repivät sitä korvista, hännästä ja hyppivät sen päällä kun se makoilee lattialla. Hilla leikittää pentuja myös antaumuksella, pienet eivät aina vaan ymmärrä sen leikkiinkutsuyrityksiä.

Maanantaina tai tiistaina pitää antaa vielä kolmas ja viiminen madotus ja sitten itsekukanenkin voi hakea omansa pois. Kennelliitosta papereita ei ole vielä kuulunut saati näkynyt, saattaa tovin kestää ennen kuin tulevat. Eläinlääkärin tarkistus tehtiin maanantaina. Pojilla kivekset oli tunnettavissa, purennat kaikilla ok, paitsi Anguksella se oli ainakin vielä tässä vaiheessa tasassa, luultavasti korjaantuu ajan kanssa. Korvat on nousseet jo Maisalla ja Anguksella, muilla satunnaisesti höröttää.

Vieno vielä kaipailee omaa kotiaan. Se on hurjan energinen ja kiltti tyttö, vaikka joskus antaakin kavereille nekkuun 6-0. Anguskin voi olla vielä kaupan, jos sopiva koti sillekkin löytyisi.